- startstedet for din drømmeferie

 

ØkonomiGuiden.no  - din hjelp til god økonomi!

 

Velkommen til en av Nordens største, og mest innholdsrike ferieguider

Om

Kontakt

Annonsere


Kategorier

A - Å Guide

Aktiv ferie

Apartments

* Danmark

Bed & Breakfast

Bryllup og Fest

Bussreiser

Campingferie

* Danmark

* Norge

* Sverige

* Europa

Charterferie

Cruiseferie

Events

Fergeselskap

* Norge

* Sverige

Feriehus

* Danmark

Ferie leverandører

* Norge

Feriemål

* Afrika

* Asia

* Europa

   * Danmark

   * Norge

   * Sverige

   * Spania

* Midt Østen

* Nord Amerika

* Oceania

* Sør Amerika

Feriepenger

Finansiering

Firmareiser

Fjellferie i Sverige

Fjord Cruise

Flybilletter

Fotballreiser

Golf-ferie

* Danmark

* Sverige

* Golf linker

Herregårdsferie

Hotell

* Danmark

* Norge

* Sverige

* Finnland

* Estland

* Latvia

* Hele verden

Konferansehotell

* Sverige

Kroferie i Danmark

Leiebil

Opplevelser

* Danmark

* Sverige

* London

* Finnland

* Island

Reisebøker

Shopping i Sverige

Skiferie i Sverige

Slottsferie i Sverige

SpA-ferie i Sverige

Sportsreiser

Språkreiser

Storbyferie

Vandrerhjem

Week-End's

* Danmark

* Sverige

* London

Flyplass Info.

Gardermoen / Torp

Arlanda/Stockholm

Kastrup/København

Heathrow/London

Schiphol/Amsteram

Frankfurt/Tyskland

Fly Forsinkelser (N)

Været i alle land

  Danmark

  Hellas

  Kypros

  Norge

  Spania

  Sverige

  Tyrkia

  Thailand

  Se flere land

Aktuellt

Fotogalleri

Helseinformasjon

Norske aviser

Reiseråd fra UD

Valutakalkulator

Web Camera


 

Vest-Sverige

 

 


 

Populære feriemål

 

Bohuslän

Dalsland

Göteborg

Västergötland


 

 

Faktainformasjon

 

Din ferie arena

Helse

Kart

Klima

Valuta


 

 

Opplev Vest-Sverige

 

 

Vestsverige består av Bohuslän, Dalsland og Västergötland. Den trivelig havnebyen Göteborg er et bra utgangspunkt for å "utforske" regionen. Nord for byen strekker kystlandskapet Bohuslän seg ut. Bohuslän er kjent for sine idylliske fiskelområder, skalldye og historiske hellristninger.

 

Velkommen til Vest-Sverige !


 

 

Bohuslen

Bohuslän

 

Bohuslän er fyllt av sjarm  – sommervarmen fra havet- og skjærgården, de røde granitblokkene og de ferske rekene, de koselige små fiskelhavnene, de fine  sandstrendene og det idylliske innlandet. Alt bidrar til å skape en spesiell plass i hjertet på Bohusläns besøkere. Støsta hyggen er for mange å ligge på en brygge  i timer ogh fange krabber. Andre attraksjoner er Nordens Ark med sine uvanlige og utrydningstruede dyr,  eller Havets Hus i Lysekil. Hvorfor ikke ta en tur gjennom museet i Viltlycke og se på hellristningene som av UNESCO er valgt ut som verdensarv.

Bohuslän

 

Kommuner i Bohuslän

 

Kungälv

Lysekil

Munkedal

Orust

Sotenäs

Stenungsund

Strömstad

Tanum

Tjörn

Uddevalla

Ökerö


 

 

Kungälv

Kungälv

 

Opplev Bohuslens omvekslende natur - fra innlandets grønne områder til det dramatiska klippelandskapet der de grå urtidskollerne møter det salte havet. Den som en gang har opplevd dette kommer helt sikkert tilbake.

Kungälv ligger sentralt med nærhet til Göteborg og det salte Västerhavet med mujligheter til bad, fiske, golf, seiling, vannsporter og skjærgårdsture, danner den vestre grense. Kungälv kommune har omtrent 35' innbyggere.

Kungälv


 

 

Lysekil

Lysekil

 

Lysekil kommune dekker et areal på 210 kv. km. og har litt i overkant av 15' innbyggere. Næringsvirksomhet i kommunen er bla. turisme og noe industri. Her finner fiskehavn ved fjorden Gullmarn, bade- og kursted og mye mer. Du er hjertelig velkommen !

Lysekil


 

 

Munkedal

Munkedal

 

Munkedal kommune kan tilby mange naturopplevelser fra Saltkällefjorden til Kynnefjell. Her finnes golfbane, laksefiske i Örekilselven, kanoturer på et vidstrackt sjøsystem.

Munkedal


 

 

Orust

Orust

 

Orust ligger  på vestkysten og er Sveriges tredje størsta øy. Kommunen Orust ble etablert i 1971 etter et antall sammenslåinger. Til kommunen hører en levende skjærgård med øyer som Gullholmen, Käringön, Malö og Flatön.

Orust


 

 

Sotenäs

Sotenäs

 

Sotenäs - Havets kommune, ligger som en utpost mot Vesterhavet, midt i Bohuslän mellon Göteborg og Oslo. I kommunen bor det ca, 9 500 personer og sommertid mangdobles folkeäeden. Områder som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand og Bohus-Malmön forbindes med sol, bad, opplevelsr og rekreasjon, men de små kystsamfunnene og den levende landsbygden står også for livskraft og enestående kultur.

Sotenäs


 

 

Stenungsund

Stenungsund

 

Stenungsunds kommun ble etablert 1952 da de tidligere småkommunene Norum, Spekeröd, Ucklum og Ödsmål ble slått sammen. Innbyggertallet var da 4.700 personer. I 1971 tilkom også kommunen Jörlanda i Stenungsunds kommun. Kommunen areal er på 254 kv. km. og den har nå (311203) 22.300 innbyggere.

Stenungsund


 

 

Strömstad

Strömstad

 

Strömstad er en bykommune med opp mot 12' innbyggere. Kommunen dekker et areal på 481.8 kv. km. Tettsteder er Skee, Seläter, Rossö, Krokstrand, Svinesund og Tjärnö. Til: Göteborg 170 km. - Oslo 154 km. - Sandefjord 2.5 time med ferge som går 4 ganger daglig. Av næringsvirksomhet har kommunen fiske- og mekanisk industri og er en havneby med stor turisttrafikk. Byrettigheter siden 1672. Strömstad er et meget populært resemål for mange innbyggere i Norge med Telemark, Vestfold, Østfold og mange flere. Her finnes en stor grensehandel mot Norge.

Strömstad


 

 

Tanum

Tanum

 

Tanum kommune ligger i nordre Bohuslän og har i overkant av 12' innbyggere. Kommunen beskrives ofte som et Bohuslän i miniatyr. Her finne en variert og rik natur, kustbygd og fjelltrakter, tettbefolket åkerbygd og øde skogsmarker, brusende hav og stille vann, dype fjorder og myke sandstrender. Hellristningene i Tanums kommune utgør et fascinerende bildearkiv fra bronsjealderen med tilsammen 10' figurer. Sommertid er tilbudet stort. Det kryr av alle mulige opplevelser. Her finnes områder som Resö, Havstenssund, Grebbestad, Fjällbacka og Hamburgsund som alle kan oppfylle feriedrømmen.

Tanum


 

 

Tjörn

Tjörn

 

Skärhamn er Tjörns største tettsted. Ved Rönnäng ligger Tjörnehuvud som er en av Tjörns beste utsiktspunkter. Bästkusten -  to store øyer omgitt av små øyer og salt hav med fastlandet og storskogen i øst. En uslagbar blandning av natur for den som vil oppleve litt av hvet. Vakre turområder, Nordiske Akvarellmuseet hvor man kan se kunsten og selv male den. Som et perleband løper arrangementene fra vår til høst med kunstvandringer, utstillinger, musikkfestivaler, seiltevlinger og flytende båtmesser.

Tjörn


 

 

Uddevalla

Uddevalla

 

Välkommen till Uddevalla - navet i Bohuslän. Her kan du shoppe i byens sentrum eller i tettstedene Torp og Ljungskile du kan besøke Bohusläns Museum og avslutte med god amt på en "mysig"  kafé. Om naturen lokker så skal du ta en tur på Herrestadsfjellet eller Bredfjellet og nyte stillheten og vakre scenarier. Uddevalla har ca. 50' innbyggere hvorav ca. 31' finnes i sentralområdet. Avstånd til nærliggende områder er med Vänersborg og Trollhättan som ligger ligger innom en radie på mindre enn 3 mil. Avstånd til Göteborg er ca. 8 mil.

Uddevalla


 

 

Ökerö

Ökerö

 

Ökerö liggert i søndre del av Bohuslän med sine ti øyer som et perleband mot vesterhavet. Öckerö er skjærgårdskommunen som bare består av øyer. Kommunens "sentraløy" Öckerö er nummer tre i størrelse etter Hönö og Björkö. På vestsiden finnes to populære badeplasser, Saltaviken og Hjälvik. Öckerö kirke kan sees over hele kommunen og er et velkjent sjømerke. Ved kirken ligger middelarderkirken og et severdig bygdemuseum.


 

 

 

 

 

Dalsland

Dalsland

 

De fleste turister har bare opplevd Dalsland om sommeren, og visst er de lyse varme kveldene, de behaglig temperte sjøerne og fuglekvittret i grålysningen noe man virkelig kan nyte - men den dalsländske naturen er like vakker uansett når man komme hir. Å følge turstiene gjennom en av Sveriges nasjonalparker - Tresticklan  - en klar høstdag er en fred for sjelen. Marken under den hundreårige urskogen er dekt av blomster og løvtrærne skinner i rødt og gull mellon de stolte, grønne trærne.

Den som går forsiktig frem i skog og mark oppdager det meste. I Dalsland kan du ved vannkanten høra beveren plaske med sin brede hale, du kan beskue en elgfamilie på veg ned til stranden for å slukka sin tørst i det krystallklare Dalslandsvattnet eller du kan se en majestetisk fiskgjuse som dykker etter mat til sine unger som piper i en furutopp. Tenk deg hva du kan oppleve i Dalslands vakre sjøar og kanaler i din egen båt. En av de største turistattraksjonene i Dalsland er akvedukten i Håverud som ble oppført i 1868 - og fortsatt helt inntakt. I Dalsland finner man opplvelser i hele området - Det er bare å velge!

Dalsland


 

 

Kommuner i Dalsland

 

Bengtfors

Dals-Ed

Fägerlanda

Mellerud

Åmål


 

 

 

Bengtfors

Bengtfors

 

Bengtfors består av seks tettsteder som tilsammen har ca. 12' innbyggere -  (Gustavsfors, Bengtsfors, Skåpafors, Billingsfors, Dals Långed og Bäckefors.

Velkommem til Färgelanda og til vår del av Sverige. Fägelanda kommune ligger i Dalslands sydvestre del og er omtrent 4 mil lang og 2 mil bred og har litt over 7' innbyggere og inneholder uventet mye for deg som ikke har det travelt men som ønsker de fine opplevelser.Her er det framfor alt naturen og kulturhistorien som lokker. Her finnes mange muligeheter til fine opplevelser i venlig og vil natur.

Du er gjest i et vakkert og omvekslende landskap der naturen tilbyr deg mange friluftsaktiviteter. I øst finnes Kroppefjells naturreservat med sin storslagne fjellnatur og sine mange vandringsleder. I midten er Valbodalen med sine mange kulturhistoriska severdigheter. Gjennom Valbodalen flyter Valboelven som inngår i et sjøsystem som strekker seg helt inn i Bohuslän til sjøen Vassbotten, og kan by på herlige kanoturer. Sjøer som passer for bading og fiske finnes det mange av i dette landskapet. Ellenøsjøens gösfiske er viden kjent i svenske sportfiskekretsar. Denne sjøen er en av landets mest fiskerike sjøer. Lenger vest overtar storskogen og villmarken.


 

 

Mellerud

Mellerud

 

Mellerud er en spennende kommune i et spennende landskap der vi river murer og bygger broer. Her er samarbeedet mellom landskapets kommuner og næringslivet "a og o". På så sett utnyttes det lille landskapets fordeler med korte kontaktveier og gode personkontakter. Genom samarbeidet forenes den store kommunens styrke med den lille kommunens gemyt. Mellerud ligger sentralt i Skandinavien med gode kommunikasjoner. Det finnes togforbindelser till Stockholm, Göteborg, Oslo og København. I Trollhättan er det flyplass med daglige turer til bl.a. Stockholm og København. I Uddevalla ligger nærmeste dyphavn. Riksvei 45 går gjennom kommunen. Till Trestadsområdet (Vänersborg, Trollhättan og Uddevalla) er det ca. 5 mil. Det er 12 mil til både Karlstad og Göteborg, samt 23 mil til Oslo.

Tettsteder er: Mellerud - Dals-Rostock - Åsensbruk - Bränna - Håverud.

Severdigheter erbl.a.: Melleruds Museum - Dalslands Museum og Konsthall - Kanalmuséet, Håverud - Brunnsparken, Dals-Rostock - Brunnsmuséet, Dals-Rostock - Örtagården, Dals-Rostock - Modell i skala 1:2 av Dals Rostocks järnvägsstation - Dr Saedéns runda på Kroppefjäll - Kyrkohistoriskt Museum i Bolstads Prästgård - Grinstads Bygdemuseum - Eds gamla skola

Mellerud


 

 

Åmål

Åmål

 

Åmåls kommune som ligger i den nordre delen av Älvsborgs len ble etablert 1.1.71 gjennom en sammeslåing av Åmåls by og Tössbo kommune.

Åmål


 

 

 

 

Västergötland

Västergötland

 

Göta Kanal med sine 58 sluser og 47 broer går fra Mem ved Östersjön til Sjötorp ved Vänern. Tilsammen med andra kanaler danner den ”Sveriges Blå Band” og forbinder vannveiene Stockholm og Göteborg. Her seiler man over sjøer, åkrer for egen maskin eller man bli sluset.

Opplevelsen på Göta kanal er forbundet med AB Göta kanalselskap. Selskapets elegante hvite dampbåter har tråklet seg frem gjennom landet i over 120 år og tilbudt sine gjesret en fantastisk og avkoblende reise i en nydelig sekelskiftes- atmosfære gjennom et  magnifikt kanallandskap. Dette er en utrolig fin og avslappende ferietur for både båtfolk og ikke båtfolk.

Västergötland


 

 

Kommuner i Västergötland

 


 

 

 

Ale

Ale

 

Se kommunen hjemmeside for informasjon

Ale


 

 

Alingsås

Alingsås

 

Alingsås kommune ligger ved Säveelvens utløp i Mjörn. Byen ble grlunnlagt i 1613 og har i dag ca. 35' innbyggere.  ca. 34 800 innbyggere. Alingsås har en del gammel trehusbegyggelse som stammer helt fra 1700-tallet. 

Alingsås


 

 

Bollebygd

Bollebygd

 

Bollebygd kommune dekker et areal på 265 kv. km. og har ca. 8' innbyggere. Kommunen ligger mellom Borås og Göteborg. Landvetter flyplass nås på kun 0 minutter. Kommunen består av fire geografiske deler: Bollebygd, Hultafors, Olsfors och Töllsjö. Kommunens varierende og storslagne natur innbyr til avkopling, aktivitet og opplevelser. Her kan man oppleve naturens variasjon med storskog, åpne landskap fruktbare dalstrøk og stille klare vann.

Bollebygd


 

 

Borås

Borås

 

Borås er en bykommune med litt i overkant av 100' innbyggere. Borås ble grunnlagt i år 1622. Dette er en aktiv kommune som kan tilby mange aktiviteter og opplevelser.

Borås


 

 

Essunga

Essunga

 

Essunga kommune er en liten kommune som dekker et areal på 236 kv. km. og har ca. 6' innbyggere. Sentralområdet er Nossebro.


 

 

Fallkoping

Falköping

 

Falköping er en bykommune i Skaraborgs län, Sverige, ca. 32 000 innbyggere. Her kan man nyte utsikten, se på fuglelivet, spille golf, se kunstutstillinger og besøke museum. Kommunen som er en jordbruksbygd gir opplevelser i stor monn.

Fallköping


 

 

Grästorps

Grästorps

 

Grästorps kommune ligger midt i Västra Götaland og har gode kommunikasjoner i alle retninger. Grästorp et tettstedet i en utpreget jordbruksbygd hvor det i tillegg finnes noe industri, handel og turisme.

Grästorps


 

 

Gullspångs

Gullspång

 

Gullspångs kommune ligger i den nordøstre delen av Västra Götalands len. .

Lidköping


 

 

Lilla Edet

Lilla Edet

 

Lilla Edet kommune er en gammel kulturbygd som har vært befolket i minst 7000 år. Navnet Lilla Edet tammer fra midten av 1500-tallet, og Ed betyr "vei forbi fall". På den tiden fantes det ingen sluser så man måtte dra båtene forbi fossefallene.

Till Lödöse kom Hansans lastefartøy seilende opp elven og det var hit som reisende kom da de søkte seg til og fra kontinentet.

Lilla Edet


 

 

Mariestad

Mariestad

 

Mariestad ligger på østsiden av Vänern , det er en mellomstor kommune/by og har 24' innbyggere. Næringsvirksomhet i kommunen er bl.a. turisme, generell handelsvirksomhet og noe industri.

Mariestad


 

 

Mullsjö

Mullsjö

 

Mullsjö tilbyr deg som turist unike muligheter for rekreasjon hele året.  Tilbudet består til en stor del av arrangement innen natur, kultur, friluftsliv og opplevelser. Sommertid kan du eksempelvis spille golf på en av landets eldste golfbaner, gå turer i nydelige turområdeer, bade i innsjøer med krystallklart vann ellerbesøke sommeråpne gallerier.  Vintren kan du benytte til skiturer eller alpine aktiviteter. Mullsjö er en av sydsveriges største vintersportssteder.

Mullsjö


 

 

Skara

Skara

 

Skara kommune er en av Sveriges eldste byer og er et kultursentrum med omtrent 19' innbyggere.

Skara


 

 

Skövde

Skövde

 

Skövde kommune med omtrent 50' innbyggere ligger strategisk til mellom Vänern og Vättern ved Västra stambanen. Med toget X-2000 tar det 2 timer fra Stockholm og 1 time fra  Göteborg. Volvo Personvagnar AB og Volvo Powertrain AB med produksjon av  personbil motorer og motorer til tunge maskiner er kommunens største arbeidsgivere. Kommunen dekker et areal på 683 kv. km. Laveste høyde over havet er  65 m. (sjøen Lången) og høyeste er 304 m. (fjellet Billingen).

Skövde


 

 

Svenljunga

Svenljunga

 

Svenljunga kommune er den sydligste i Västra Götalands len. Kommunen dekker et areal på drøye 900 kv. km. og har ca. 11' innbyggere som er fordelt på 13 tettsteder. Fra Svenljunga tettsted er det 35 km. til Borås - 90 km. tll Göteborg og 70 km. til Landvetter og Jönköpings flygplass

Svenljunga


 

 

Tibro

Tibro

 

Velkommen til Tibro - Sveriges Möbelcentrum. Den vestgotske kommunen, som tilhører Västra Götalands len er vakkert beliggende i nordøstea Skaraborg mellom landets størsta sjøer Vänern og Vättern. Tibro danner sammen med Karlsborg, Töreboda, Mariestad og Gullspångs kommuner opplevelseområdet Göta kanal vest som tilbyr en opplevelsesrik og spennende ferietur utover det vanligea.

Området som har ca. 11' innbyggere har i generasjoner vært ledende innen  svensk møbelindustri og er Sveriges møbelsentrum. Ingen andre steder kan man vise opp så månge virksomheter i samme bransje og på samme sted.

Tibro er også en etablert kulturbygd med flere museer og et rikt foreningsliv. Motorsport har en stark stillning i Tibro og her er landets eneste motokrossgymnas.

Tibro


 

 

Tidaholm 

Tidaholm

 

Tidaholm ligger mellom sjøene Vänern og Vättern. Få svenske byer har en mere interessant historie bakgrunn som Tidaholm. Tidaholm stammer fra eiendommem Holmagården som fra slutten av 1200-talet vokste til en setesgård og på 1870-tallet til et betydelig industriområde med verdens største fyrstikkfabrikk - Vulcan.

Her finnes et godt bomiljø, fine fritidsanlegg, nærhet til Tivedens nasjonalpark og et meget aktivt foreningsliv. Kommunen har gode kommunikasjoner til både Stockholm og Göteborg. Næringslivet er vel difrensiert med flera ledande virksomheter innen sine respektive områder.

Töreboda


 

 

Ulricehamn

Ulricehamn

 

Ulricehamn ligger ca. 10 mil øst for Göteborg og utgjør en del av området Sjuhärad. Kommunen har ca. 24' innbyggere. Med sin beliggenhet ved sjøen kan kummunen tilby et fin og avstressende miljø hele året. Her finnes det mesta som kan berike en ferietur med eksempelvis sykling langs bilfrie områder, paddling, ridning, vandring, golfs og ikke minst meget fine og attraktive shoppingmuligheter. Her finnes også bra bomuligheter for alle ønskemål.

Ulricehamn


 

 

Vara

Vara

 

På den vidstrakte sletten midt i Västergötland ligger Vara kommune. Her er det flere samfunn i en gammel kulturbygd. Ca. 16' mennesker bor i den  700 kvadratkilometer store kommunen. Halvparten er bosatt i noen av de ni tettstedene som kommunen omfatter og resten på landsbygden.

Vara


 

 

Vårgårda

Vårgårda

 

I hjertat av Västra Götaland ligger Vårgårdat. Til tross for at kommunen er relativt liten med ca. 11' innbyggere preges kommunen av stolta innovativa tradisjoner og sin kreativa skaperkraft. Her kan man snakke om en fremtidskommune. Vårgårda kommun er en kulturbygd som er rik på fortidsminner.

Vårgårda


 

 

Vänersborg

Vänersborg

 

Vänersborg kommune Ligger der Göta elv renner ut av Vänern. Kommunen har ca. 37' innbyggere hvorav ca. 20' bor i selve byområdet. Vänersborg fikk byrettigheter i 1644 - og ble betydningsfull som havn ved Göta kanal på 1800-tallet.

Vänersborg


 

 

 

 

 

 

 

 

Göteborg

Opplev Göteborg

 

Gøteborg er Sveriges nest største by. Den har sin geografiske plassering på begge sider av Göta älvs munning. Göteborg ble grunnlagt i 1619 av Gustav II Adolf, og fikk byprivilegierallerede i 1621. Gøteborgs gamle bykjerne ble bygget omkring 1600-tallet og da som en befestet by etter nøye planlagt nederlandsk mønster. Bykjernen i Göteborg er omgitt av Vallgraven som en rest av de opprinnelige forsvarsanleggene. I Göteborg finner du Gustavi kyrkja som er fra 1633 og gjenreist etter brann i nyklassisk stil en gangn mellom 1808 / 1825. Du finner det Kulturhistoriska museet, Kristinekyrkja og Gøteborgs sjøfartsmuseum.

For den shopping glade finnes utrolig mange steder hvor alt kan kjøpes. En annen "severdighet i Göteborg er "Barken Viking" som er en firemasters bark ommbygget til hotell hvor man kan overnatte i både kaptein og mannskapslugarer. Ellers finnes det i Göteborg mange fine hotell du kan benytte.

Midt i Göteborg ligger Skandinaviens størsta fornøyelsesspark, Liseberg, med attraksjoner for enhver smak- og for både store og små. Her finnes alt fra små barnebåter til nordens største berg og dalbane i tre.

Göteborg  *  Göteborg


 

 

Kart

Kart

 


 


Feriepenger! - startstedet for din drømmeferie


AltomLondon.no


®

- en båtreise du aldri glemmer

 

 


Vi ønsker deg en god ferie !

 

AltomFerien.no er en nettside som er tilpasset brukernes ønsker for informasjon, en nettside som er enkel i bruk, og en nettside hvor man på enklest mulig måte kan knyttes opp mot ferieleverandører innen de mest aktuelle kategorier. All informasjon som er gjengitt på sidene er innsamlet og systematisert etter beskrivelser fra bl.a. de enkelte land- og byers turist/informasjonskontor og andre informasjonskilder verden over. AltomFerien.no kan med dette som bakgrunn ikke gi en total garanti for innholdets korrekthet og kan ikke på noen måte påta seg ansvar dersom enkelte opplysninger ikke er korrekte. AltomFerien.no fra sier seg herved alt ansvar for oppståtte feil, eventuell mistolkning og / eller tap, skuffelse eller skade som følge av bruk av den informasjon som er gjengitt på sidene. Bilder er egenproduserte, annonsør- og picsearchfoto og med kilder fra de respektive linkområder.

Alt innhold på AltomFerien.no er beskyttet med opphavsrett ©