- startstedet for din drømmeferie

 

ØkonomiGuiden.no  - din hjelp til god økonomi!

 

Velkommen til en av Nordens største, og mest innholdsrike ferieguider

Om

Kontakt

Annonsere


Kategorier

A - Å Guide

Aktiv ferie

Apartments

* Danmark

Bed & Breakfast

Bryllup og Fest

Bussreiser

Campingferie

* Danmark

* Norge

* Sverige

* Europa

Charterferie

Cruiseferie

Events

Fergeselskap

* Norge

* Sverige

Feriehus

* Danmark

Ferie leverandører

* Norge

Feriemål

* Afrika

* Asia

* Europa

   * Danmark

   * Norge

   * Sverige

   * Spania

* Midt Østen

* Nord Amerika

* Oceania

* Sør Amerika

Feriepenger

Finansiering

Firmareiser

Fjellferie i Sverige

Fjord Cruise

Flybilletter

Fotballreiser

Golf-ferie

* Danmark

* Sverige

* Golf linker

Herregårdsferie

Hotell

* Danmark

* Norge

* Sverige

* Finnland

* Estland

* Latvia

* Hele verden

Konferansehotell

* Sverige

Kroferie i Danmark

Leiebil

Opplevelser

* Danmark

* Sverige

* London

* Finnland

* Island

Reisebøker

Shopping i Sverige

Skiferie i Sverige

Slottsferie i Sverige

SpA-ferie i Sverige

Sportsreiser

Språkreiser

Storbyferie

Vandrerhjem

Week-End's

* Danmark

* Sverige

* London

Flyplass Info.

Gardermoen / Torp

Arlanda/Stockholm

Kastrup/København

Heathrow/London

Schiphol/Amsteram

Frankfurt/Tyskland

Fly Forsinkelser (N)

Været i alle land

  Danmark

  Hellas

  Kypros

  Norge

  Spania

  Sverige

  Tyrkia

  Thailand

  Se flere land

Aktuellt

Fotogalleri

Helseinformasjon

Norske aviser

Reiseråd fra UD

Valutakalkulator

Web Camera


 

Sveits

 

   


 

 

Populære feriemål

 

Bern

Geneve

Lausanne

Zürich


 

 

Faktainformasjon

 

Din ferie Arena

Helse

Kart

Klima

Valuta


 

 

Opplev Sveits

 

Sveits er et flott- og kontrastfylt land. Her finner man en nydelig- og variert natur med bl.a. høye fjell- og dype daler, slette- og åsland, skogområder med både bøk, eik, gran og kastanjetrær, og jordbrukslandkap. Her finner man historiske byer,opplevelser i ethvert område, og en rik kultur. Sveits har noe for alle, til alle årstider.

Dette fantastiske landet, som alle bør besøke en eller annen gang, har sin grense i vest mot Frankrike, i nord mot Tyskland, i øst mot Østerrike og i sør mot Italia. I Sveits ligger de såkalte Jurafjellene i landets nordvestlige del, og Alpene i de sentrale- og sørlige deler. Landet består av over seksti prosent fjell hvorav alpene nok er mest kjent. Her finnes også landets høyeste fjell - Dufour-Spitze - som måler hele 4.635 moh. Av andre høye fjellområder kan nevnes Matterhorn (4.477 moh.) og Dom (4.545 moh.). Sveits er i vinterhavlåret (fra slutten av oktober til midten av april) landet for ski-entusiaster, og det finnes utallige muligheter både for "nedover- og bortover-ski", med tusenvis av kilometer med oppmerkede løyper, og hundrevis av skitrekk. I tillegg til å være et populært vintersportsland så har Sveits en stor mengde turister hele året, og spesiellt i perioden fra tidlig juni til begynnelsen av september måned.

Sveits er et sammensatt land. Befolkningen består av (selvfølgelig) sveitsere (ca. 75%), franskmenn (ca. 18%), italienere (ca. 3%), og andre nasjonaliteter resten. Landet har hele fire offisielle språk som er tysk 63.9%, fransk med ca. 19.5% fransk, og resten fordelt på italiensk med 6.6%, retoromansk 0.5%, og andre 9.5%.

 

Områder som eksempelvis Neuchatel, Vaud, Genève og Jura er fanskspråklige, i Ticino snakkes det italiensk mens det i Bern, Fribourg og Valais snakkes både fransk- og tysk. Øvrige områder er hovedsaklig tysktalende. I tillegg til de nevnte språkformene forekommer det flere lokale dialekter. 

Landets befolkningsmessige sammensetning gjør, foruten det språklige, også utslag i mange markeringer. Det arrangeres bl.a. sveitsisk karneval landet rundt (Fasnacht), hvorav det største og mest "fantasifulle" kan oppleves i Basel. Forøvrig bærer de forskjellige karneval i de ulike områdene preg av både lokal kultur og gamle tradisjoner. I tillegg til karneval så finnes det utallige musikalske arrangement- og festivaler, og som et eksempel kan nevnes den verdenskjente Montreux Jazzfestival som går av stabelen i juli måned. Her er det Jazz "for alle penga", og det er en festival som tiltrekker seg musikere fra alle verdenshjørner. 

Dersom ikke karneval, musikk eller et aktivt natteliv er passende, og man heller ønsker litt mer utfordrende "oppgaver" så finnes det eksempelvis muligheter for å prøve fjellklatring. Dette fjell landethar mange klatreskoler bl.a. i Pontresina, Meiringen og det kjente Zermatt. Foruten fjellklatring så er det mange feriesenter har tilbud for både para- og hanggliding. Uansett hva som velges, og selv om dette landet ikke er av de billigste ferieland, så er man garantert mange fine opplevelser i Sveits - og husk, det er en opplevelse i seg selv å smake på den sveitsiske sjokoladen.


 

 

Bern

Bern

 

Bern (grunnlagt 1191) er forbundshovedstad (siden 1848) i Sveits, og hovedstad i cantonen Bern. Bern er en av landets fineste byer, den har  bevart store deler av sin middelalderske karakteristikk, og den er samtidig et sentralt handels / forvaltningssentrum og et av landets viktigste knutepunkt relatert til jernbane. Bern's gamle bydel med sin vakre arkitektur er forbundet med "de nye bydeler" via fem broer som går over by-elven.

   

Bern kan by på mange fine severdigheter- og opplevelser som bl.a. det kjente klokketårnet Zeitglockenturm med sine bevegelige dukker, og den gotiske domkirken. Her finnes også eksempelvis det viden kjente løkmarkedet Zibelmarit som arrangeres hvert år den fjerde mandagen i november, hvor byen yrer av en blanding med travle handelsmenn og skuelystne innbyggere.


 

Geneve

Genève

 

Genève er hovedstaden i cantonen Genéve. Byen som er landets tredje største by ligger ved Rhônens utløp av Genèvesjøen. Genève beskrives av mange som en av europas fineste byer. Her finnes et stort antall severdige byggverk, vakre parkanlegg, flotte promenader og mye mer. I den gamle bydelen av Genève Vielille Ville, kan man vandre i brolagte- og krokete gater men man eksempelvis beskuer den fine St. Pierre katedralen (fra slutten av 1100-tallet) og man kan betrakte Place du bourg-de-Fourd, som er et av byens eldste handelsområder (tidligere en middelaldersk markedsplass), som i dag er område for den moderne turisthandel.

   

For den shoppingglade turist er Genève et eldorado. Her finnes alt fra små handelsboder på torvet, eksklusive forretninger, store shoppingsentre, moteforrretninger med alt innen klær, og områder som har spesialisert seg på antikviteter- og snurrepiperier. Her finnes også både loppemarkeder, kunsthåndverk og blomster- og grønnsaktorg.

Blir man sulten, sliten eller tørst så kan byen by på alt hva hjertet begjærer med sitt gode utvalg av restauranter, spisesteder (både dyre og billige), barer, diskotek, nattklubber, casinoer og hotell. (De fleste hotellene er ganske dyre men det finnes alternativer som herberg og B&B). Med andre ord - byen har noe for alle, og selv om det totale kostnadsnivået i Genève er ganske høyt så er man garantert mange fine opplevelser. For bilentusiaster er byen et eldorado med sine årlige bilutstillinger hvor kommende bilmodeller i alle prisklasser presenteres med med glitter- og stas og lett påkledte piker liggende på bilenes panser. Mange har nok gått herfra med blanke øyne av forskjellige grunner.


 

 

Lausanne

Lausanne

 

Lausanne som er hovedstaden i cantonen Vaud ligger på nordsiden av Genéve-sjøen, omkranset av vakre fjellområder, innsjøer og flotte alpelandsbyer. Byen er et viktig knytepunkt relatert til kommunikasjon, og den er et av landets store turistsenter.

   

Lausanne ligger i det man kan karakterisere som et "kupert terreng". Her finner man smale- og bratte, gater, en underjordisk bergbane som går fra forstaden Ouchy ved Genève-sjøen til området Grand´ Pont, man finner historiske bygninger og flotte kirker- og katedraler. Lausanne er et sted for opplevelser som man bør få med seg når man besøker Sveits.


 

 

Zürich

Zürich

 

Zürich (het i romersk tid Turicum) er hovedstad i cantonen Zürich, og ligger ved innsjøen Zürichsee. Dette er landets største- og mest populære by, og den er landets viktigste handels- finans og kulturelle sentum. Byen er et meget populært feriemål og hit for folk fra alle verdens hjørner. Zürich ligger vakkert til ved elven Limmat som ved sin bredd har gamlebyen hvor man finner både små- og trange gater, fine- og idylliske områder, små broer, vakre kirker som eksempelvis Grossmünster, Fraumünster, St. Peter´s kirken fra 1000/1100-tallet, Wasserkirche (ca. 1500), og hus fra samme tidsperiode.

   

I tillegg til dette er Zürich kjent for sine mange- og flotte vannfontener - over tusen i tallet, og sine mange- og fine museer som dekker det meste innen kunst, kultur og historie. For den som ved sitt besøk i Zürich ønsker litt liv- og røre så kan byen tilby et et ute- og natteliv på høyden med alle andre europeiske storbyer. 


 

 

Kart

Kart

 

 

 

Regionkart (Cantonkart)                                             By- og stedskart

      


 

Regioner (Cantoner)- og byer / områder i Sveits

 

Bern Regionen

Adelboden * Aeschi * Beatenberg * Bern* Biel/Bienne *  Interlaken * Grindelwald * Gstaad * Kandersteg * Lenk im Simmental * Murren * Saanenmöser * Spiez * Thun * Wengen * Wilderswil


 

Central Regionen

Lucerne: Emmenbrücke * Kriens *  Lucerne * Marbach * Meggen * Sörenberg

* Sursee * Vitznau * Weggis

Schwyz:

Brunnen * Einsiedeln * Feusisberg * Gersau * Ibergeregg * Küssnacht * Lachen * Merlischachen Morschach * Oberiberg * Pfäffikon * Schwyz * Unteriberg 

Unterwalden (Nidwalden and Obwalden): 

Alpnach * Alpnachstad *  Beckenried * Buochs * Bürgenstock * Engelberg * Giswil * Hergiswil * Melchsee-Frutt * Mount Pilatus * Sarnen * Stansstad 

Uri:

Altdorf * Andermatt * Erstfeld * Flüelen * Sisikon * Unterschächen * Wassen 

Zug:

Ägerisee * Oberägeri * Unterägeri * Zug


 

Graubünden (Grisons) Regionen:

Arosa * Bergün * Breil-Brigels * Celerina * Chur * Davos Dorf & Platz * Flims * Klosters * Laax Lenzerheide * Pontresina * St. Moritz * Samedan * Savognin * Sedrun * Sils * Sils-Baselgia * Sils-Maria


 

Nordøst Region

Appenzell (AR & IR): Appenzell * Gonten * Heiden * Herisau * Teufen * Walzenhausen * Weissbad 

Glarus: Braunwald * Elm *  Klöntal * Linthal 

St. Gallen: Abtwil * Bad Ragaz * St. Gallen 

Schaffhausen: Schaffhausen * Stein am Rhein 

Thurgau: Arbon * Egnach * Gottlieben * Horn * Romanshorn


 

Nordvest Region

Argau: Aarau * Baden * Bremgarten * Frick * Lenzburg * Zurzach 

Baselland: Arlesheim * Binningen * Läufelfinge * Liestal 

Baselstadt: Basel 

Solothurn: Dornach * Egerkingen * Oensingen * Olten * Solothurn * Zuchwil


 

Ticino Regionen

Airolo * Ascona * Bellinzona * Bissone * Brione * Locarno * Lugano * Lugano-Agno * Lugano-Origlio * Lugano Paradiso * Ponte Tresa * Stabio


 

Valais Regionen

: Brig * Montana * Leukerbad * Martigny * Riederalp * Saas Almagell * Saas-Fee * Sion

* Taesch * Verbier * Zermatt - Portes du Soleil: Champéry, Champoussin, Les Gets, Morgins


 

Western Region

Fribourg: Bulle * Charmey * Fribourg * Gruyères * Murten * Schwarzsee

Geneva: Geneva * Geneva Airport * Genevea-Chavanne-de Bogis * Geneva-Coppet * Geneva-Meyrin

Neuchâtel: Chaumont * La Chaux-de-Fonds * Montézillon * Neuchâtel

Vaud:

Alpine Region: Bex * Les Diablerets * L'Etivaz * Gryon * Lavey-les-Bains * Leysin * Les Mosses * Rougemont * Villars-sur-Ollon 

On Lake Geneva: Cully * Lausanne * Mont-Pèlerin * Montreux * Morges * Nyon * Vevey 

On Lake Neuchâtel: Yverdon-les-Bains 


 

Zurich Regionen

Ebnat-Kappel * Winterthur * Zurich * Zurich-Airport * Zurich-Dietikon * Zurich-Glattbrugg

* Zurich-Horgen * Zurich-Regensdorf 


 

 

Klima

Klima

 

Klimaet i Sveits er stort sett mildere enn i Norge, selv om det kan være kuldebølger vinterstid (helst i høyereliggende strøk). Sommer kan være varm – opptil 30 - 35º i enkelte perioder (juli/august).

Tørr vind fra sydvest forårsaker ofte store svingninger i lufttrykk og temperatur.

Været i Sveits


 

 

Valuta

Generell informasjon * Helse * Valuta

 

Offisielt navn

Konføderasjonen Sveits (Schweiz, Suisse, Svizzera,Svizra)

 

Areal

41’285 km2 - hvorav 39.770 sq km. er landareal og 1.520 sq km. er vann og elver.

 

Folketall

7.5 mill.

 

Største byer

Zürich (342 5198), Geneve ( 177 535), Basel (165 051), Bern (122 707)

 

Språk

Tysk (63,9%), Fransk (19,5%), Italiensk (6,6%), Retoromansk (0,5%), andre 9,5%.

 

Religion

49% tilhører den romersk-katolske kirke og 48% er protestanter. Sveits har et jesuittforbud, men forøvrig full religionsfrihet.

 

Nasjonal valuta

Sveitserfranc CHF (á 100 centimes)

Veksling: Det påløper ingen gebyr for å veksle reisesjekker / valuta, men vær oppmerksom på at kursen kan variere noe fra sted til sted og det lønner seg å forhåndsundersøke. Veksling på hotell gir alltid dårligst kurs.

 

Kredittkort

Alle typer

 

Klima

Klimaet i Sveits er stort sett mildere enn i Norge, selv om det kan være kuldebølger vinterstid (helst i høyereliggende strøk). Sommer kan være varm – opptil 30 - 35º i enkelte perioder (juli/august). Tørr vind fra sydvest forårsaker ofte store svingninger i lufttrykk og temperatur.

 

Helseforhold og mathygiene

Meget godt utbygd helsevesen, høy standard på sykehus og legetjenester. Ingen spesielle vaksinasjons-bestemmelser.

Europeisk helsekort gjelder på linje med EU/EØS-land. Reiseforsikring anbefales likevel som tilleggsforsikring.

 

Strøm/telefon

220 V (også delvis 230/240 V); minst 95% dekning GSM

 

Transport

Fly: Store internasjonale lufthavner i Zürich, Geneve og Basel. Noen internasjonale forbindelser til Bern og Lugano. TOG: Meget godt tett tognett med times- eller halvtimestakt på de fleste linjer. Noen eks. på reisetider: Zürich -  Geneve ca. 2t 50’,. Zürich – Bern ca. 1t. BUSS: Gode bussforbindelser til de aller fleste landsbyer BIL: Omfattende og svært godt utbygd motorveinett (motorveiavgift pr. år: CHF 40.- kjøpes evt. ved grensen) Mange bilutleiefirmaer.

Sveits legger svært stor vekt på sikkerhet ved veibygging og –vedlikehold. Meget sikkert og godt vedlikeholdt veinett

 

Ambassade i Norge

Schweizerische Botschaft Bygdøy Allé 78, N – 0244 Oslo Tel. +47 22 43 05 90 Faks +47 22 44 63 50

 

Visum

Ingen visumplikt. Nordmenn må ha gyldig pass. For lengre opphold/arbeid: se internett: 

Federal Office of Immigration

 

Nødtelefoner

Politi: 117 Brann: 118 Legehjelp: 144 Luftambalanse: 1414 Veihjelp: 140

 

Norsk ambassade og/eller konsulat

Kgl. Norsk Ambassade Bubenbergplatz 10, 3011 Bern Postfach 5264, CH – 3001 Bern Tel.    +41 (0)31 310 55 55 Faks  +41 (0)31 310 55 50 e-post: emb.bern@mfa.no

Konsulater:

Consulat Général Royal de Norvège 2, rue Jargonnant case postale 6045, CH 1211 Genève 6 Tel. +41 (0)22 736 16 12 Faks +41 (0)22 736 45 88

Königlich Norwegisches Generalkonsulat Utoquai 37, Postfach 581, CH – 8024 Zürich Tel. +41 (0)1 254 61 39 Faks +41 (0)1 254 61 71

Consulat Royal de Norvège 3, chemin des Prélets, CH 1027 Lonay Tel. +41 (0)21 801 52 94 Faks +41 (0)21 802 15 92

Consolato Reale de Norvegia Via Franzoni 1, CH 6601 Locarno Tel. +41 (0)91 756 04 00 Faks +41 (0)91 756 04 99

 

Tidsforskjell til Norge

Ingen. (Sommertid som i Norge.)

 

Nasjonale helligdager

1. 1., 1. Påskedag, 1. Pinsedag, 1. august (Sveits’ nasjonaldag),  25.12. I tillegg kommer regionale fridager, som 2.1., Langfredag, Kr.Himmelfartsdag m.v.

 

Normale åpningstider bank, off. kontorer og butikk

Banker, off. kontorer: 08.00 (delvis fra 08.30) – 17.00 Butikker: Ma – fr  08.00 – 18.30, lørd. 08.00 – 16.00  (de fleste forretninger har kveldsåpent til 21.00 én gang i uka)

 

Andre opplysninger

Kriminalitet: Trygt ferieland. Kriminalitet på nivå med Norge 

Innførsel til Sveits: internettlink: www.zoll.admin.ch

 

(Kilde: UD)


 

Linker

Din ferie Arena

(Her finner du informasjon om det meste - for din ferietur)

 

 

Aviser

 

Online-Newspapers


 

 

Camping

 

Camping and Caravaning

Campingplasser

Camping-Guide


 

 

Dyreparker

 

Zurich-Zoo


 

 

Jernbane

 

Berner Lötchbergbahn, Sveits

LSE - Lucerne-Stans-Engelberg Railroad

Swiss Federal Railways

CFF - Sveitsiske statsbaner


 

 

Ferieguider

 

Admin

Geneve Tourism

Switzerland

Amden/ Weesen

Graubunden

Ticino

Basel

Jura

Tiscover

Central Switzerland

Jungfrauregion

The World Factbook

Courmayeur

Jura Bernois

Tourismus-Switzerland

Eastern Switzerland

Lake Genova Region

Verbierswitzerland

Fribourg

My-Switzerland

Zermatt

Government of Switzerland

Neuchatel

Zurich

Schweizer Mittelland


 

 

Flyplasser

 

EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg

Geneva International Airport

 

Zurich Airport

 


 

 

Kultur  /  Underholdning

 

Basel Carneval

Arte-24-Kunst/Kultur/museum


 

 

Ski

 

Alpineskimasp

SkiSwitzerland

Wengen / Mürren


 

 

Web-Camera

 

Web Camera

Webkamera i Sveits

 

 

 

Diverse turistinfo. for- og i de enkelte regioner (Catnoner)

 

Bern

 

City Home Page

Natural History Museum

Current Local Weather Forscast

Beatenberg:

Tourism

Biel/Bienne:

City Home Page

Gstaad:

Home Page 

Current Local Weather Forscast

Interlaken:

Home Page

Tourism 

Jungfrau Area:

Jungfraubahn

Mürren

Thun:

City Home Page 

Wilderswil:

Tourism 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Central Switzerland

 

Tourism

Lucerne:

Home Page

Marbach:

Home Page

Meggen:

Home Page

Sörenberg:

Tourism

Einsiedeln:

Tourism

Ibergeregg:

Home Page

Oberiberg:

Home Page

Nidwalden/Obwalden:

Brunni Cable Cars

Alpnach:

Home Page

Buochs:

Home Page

Emmetten:

Home Page

Engelberg:

Tourism

Grafenort

Tal Museum

Tourist Center

Hergiswil:

Home Page

Stans:

City Home Page

Stansstad:

Home Page

Uri:

Uri Online

Altdorf:

Tourism

Andermatt:

Tourism 

Flüelen:

Home Page

Gurtnellen:

Home Page

Graubünden (Grisons)

 

BergbahnenEngadin

Arosa:

Home Page

Skiing

Davos:

Skiing

Flims/Laax/Falera:

Home Page

Skiing

Klosters:

Home Page

Pontresina:

Home Page

Skiing

St Moritz:

Home Page

Skiing

Current Local Weather Forecast 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Northeast Switzerland

 

Glarus:

Home Page

Tourism 

St. Gallen:

Official Site

 

 

 

North West

 

Basel:

Kunstmuseum

Baselland:

Sighseeing Guide

Liestal:

Kantonmuseum

Solothurn:

City Guide

Ticino

 

Ascona:

Home Page

Lugano:

Tourism

 

 

 

 


Valais

 

Tourism

Anzère:

Home Page

Skiing

Crans Montana:

Skiing

Grächen:

Tourism St. Niklaus

Leukerbad:

Tourism

Portes du Soleil:

Skiing

Resorts:

Champéry

Morgins

Torgon

Saas Valley:

Saas-Fee - Skiing

Sion:

Tourism

St-Bernard:

Tourism

Täsch:

Touirism

Verbier:

Skiing

Zermatt:

Home Page

Skiing

Ski Slopes Maps

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Western Region

 

Lake Geneva Region

Fribourg:

Canton Home Page

Bulle:

Tourism

Gruyères:

Home Page

Schwarzsee:

Tourism

Geneva:

Canton Home Page

Tourism 

City Home Page

Tourism 

Airport

Neuchâtel:

Canton Home Page

Neuchâtel:

City Home Page

Vaud

Alpine Region:

Château-d'Oex:

Home Page

Les Diablerets:

Skiing 

Gryon:

Home Page 

Leysin:

Home Page 

Les Mosses:

Home Page 

Villars:

Home Page - Skiing

On Lake Geneva:

Lausanne:

City Home Page

Orchèstre de la Suisse Romande 

Montreux:

Home Page

Morges:

Home Page

Nyon:

City Home Page

Rolle:

Château de Rolle

Vevey:

Home Page

Tourism 

On Lake Neuchâtel

Yverdon-les-Bains:

Home Page

Zurich

 

Winterthur:

City Home Page

Home Page

Tourism

AZRH Airport

Current Local Weather Forecast

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Feriepenger! - startstedet for din drømmeferie


AltomLondon.no


®

- en båtreise du aldri glemmer

 

 


Vi ønsker deg en god ferie !

 

AltomFerien.no er en nettside som er tilpasset brukernes ønsker for informasjon, en nettside som er enkel i bruk, og en nettside hvor man på enklest mulig måte kan knyttes opp mot ferieleverandører innen de mest aktuelle kategorier. All informasjon som er gjengitt på sidene er innsamlet og systematisert etter beskrivelser fra bl.a. de enkelte land- og byers turist/informasjonskontor og andre informasjonskilder verden over. AltomFerien.no kan med dette som bakgrunn ikke gi en total garanti for innholdets korrekthet og kan ikke på noen måte påta seg ansvar dersom enkelte opplysninger ikke er korrekte. AltomFerien.no fra sier seg herved alt ansvar for oppståtte feil, eventuell mistolkning og / eller tap, skuffelse eller skade som følge av bruk av den informasjon som er gjengitt på sidene. Bilder er egenproduserte, annonsør- og picsearchfoto og med kilder fra de respektive linkområder.

Alt innhold på AltomFerien.no er beskyttet med opphavsrett ©