AltomFerien.no

- startstedet for din drømmeferie

 

 

Velkommen til en av Nordens største, og mest innholdsrike ferieguider.

Hjem

Kontakt

Annonsere

Om oss

 

Restplasser og Tilbud * Ferieutvalg * Bestill ferie * Starhotell * Se film

 


Kategorier

A - Å Guide

Aktiv ferie

Apartments

* Danmark

* Sverige

Bed & Breakfast

Bryllup og Fest

Bussreiser

Campingferie

* Danmark

* Norge

* Sverige

* Europa

Charterferie

Cruiseferie

Events

Fergeselskap

Feriehus

* Danmark

* Sverige

Ferie leverandører

* Norge

Feriepenger

Firmareiser

Fjellferie

Fjord Cruise

Flybilletter

Fotballreiser

Golf-ferie

* Danmark

* Sverige

* Golf linker

Gruppereiser

Helsereiser

Herregårdsferie

Hotell

* Danmark

* Norge

* Sverige

* Finnland

* Estland

* Latvia

* Hele verden

Hytteferie

Konferansehotell

* Sverige

* Hele verden

Kroferie

Leiebil

Opplevelser

* Danmark

* Sverige

* London

* Finnland

* Island

Reisebøker

Shopping

Skiferie

Slottsferie

SpA-ferie

Sportsreiser

Språkreiser

Storbyferie

Vandrerhjem

Week-End's

* Danmark

* Sverige

* London

Flyplass Info.

Gardermoen / Torp

Arlanda/Stockholm

Kastrup/København

Heathrow/London

Schiphol/Amsteram

Frankfurt/Tyskland

Fly Forsinkelser (N)

Været i alle land

  Danmark

  Hellas

  Kypros

  Norge

  Spania

  Sverige

  Tyrkia

  Thailand

  Se flere land

Aktuellt

Fotogalleri

Helseinformasjon

Norske aviser

Reiseråd fra UD

Valutakalkulator

Web Camera


 

 

Kreta

 

 

   

 

 

Populære feriemål

 

Agia Marina

Agia Pelagia

Agii Apostoli

Agios Nikolaos

Amoudara

Analipsi

Chania

Elounda

Georgioupoli

Gerani

Heraklion

Hersonissos

Kalives

Kato Daratso

Makrigialos

Nea Chora

Platanias

Rethymnon

Stalis / Malia

 


 

 

Andre Regioner i Hellas

 

Til Hellas oversikt


 

 

Opplev Kreta

 

Kreta er for mange en meget populær ferieøy. Hit kommer mer enn hundre tusen besøkende turister hver eneste måned og uansett hva man ønsker, enten det er en fredelig landsby med bortgjemte viker, områder med disko, barer- og natteliv eller severdigheter- og naturopplevelser, så kan Kreta tilby et feriemål som passer for alle. På Kreta bor det omtrent 600' mennesker hvorav hovedstaden Heraklion har ca. 130' innbyggere, Chania som ligger på vestsiden har ca. 50', Rethymnon ca. 25' og Agios Nikolaos ca. 10'. Kreta er trivelig ferieøy hvor alle tar livet med ro. Øya har en flott natur hvor tre store fjellkjeder kan sees dominerende i horisonten. Her finnes mengder av fine badestrender, og her finner man den ekte greske atmosfære. Kreta er den øya som ligger lengst sør i Hellas, og det er den femte største øya i Middelhavet - 257 kilometer lang og 60 kilometer på det bredeste.

 

   

Geografisk ligger Kreta i krysningspunktet Afrika/Europa/Midt-Østen. I tillegg til å være en utpreget ferieøy er også Kreta et av verdens mest attraktive- og spennende arkeologiske områder. Her er det dokumenterte funn fra tidligere sivilisasjoner som er datert så lang tilbake som ca. 2500 f.k. Det mest kjente området i denne sammenheng er Knossos som ligger utenfor Heraklion hvor det er foretatt rekonstruksjon av et stort kongepalass med en tilhørende by. Her kan man bl.a. se verdens eldste badekar (dronning Persifaes berømte badekar), et meget avansert vann- og avløpsanlegg og en kongetrone. Både norske- og svenske turoperatørene har Kreta i sine program. Nedenfor er de viktigste områdene beskrevet slik at man kan danne seg et inntrykk av feriemålet. 


 

 

Agia Marina

Agia Marina

 

Agia Marina (navnet på byen kommer fra kirken i gamlebyen) ligger nordvest på Kreta ca. en mil fra den nest største byen på Kreta som er Chania. Agia Marina er en rolig- og avslappet landsby som har den typiske greske atmosfære.

 

Her finnes ferieområdet Platanias med bl.a. fine- og kilometerlange strandområder som passer ypperlig for barnefamilier, flotte hotellområder med bl.a. barnebasseng, og elelrs alle de fasiliteter man forventer på et turiststed. Agia Marina er et passe stort turistområde som mottar omtrent 50-60 tusen turister årlig. Agia Marina er ikke noe festområde så dersom man søker litt "fart- og spenning" bør turen legges til Platanias som ligger i passe gangavstand.


 

 

Agia Pelagia

Agia Pelagia

 

Agia Pelagia er et populært ferieområde på Kreta. Byen som kun har ca. 1' innbyggere ligger kun ert par mil vest for hovedstaden Heraklion og er en ekte gresk landsby hvor virkelig man kan nyte ferielivet fullt ut. 

Her finnes fine badestrender med muligheter for alle former av vannaktiviteter, barnevennlige strandområder, trivelige restauranter, fine hotell, god mat og mange severdigheter både i- og utenfor selve byområdet. Agia Pelagia vil garantert gi mange fine ferieopplevelser.


 

 

Agii Apostoli

Agii Apostoli

 

Agii Apostoli er et av de mange ferieanleggene som ligger på rekke og rad på Kreta. Dette er et populært ferieområde som ligger flotte naturomgivelser kun få kilometer fra byen Chania.

 

Her finnes alt det enhver turist kan tenke seg av sydens fasiliteter- og aktiviteter, med fine hotell, lange strender med myk sand (barnevennlige), små badeviker, klart vann, fine naturområder og mye mer. Agii Apostoli er et rolig ferieområde hvor man kan slappe av og nyte ferien med familie- og venner i et rolig tempo. Dersom man ønsker mer fart- og spenning så er muligheten tilstede i Chania.


 

 

Agios Nikolaos

Agios Nikolaos

 

Agios Nikolaos er en trivelig fiskelandsby med ca.10' innbyggere, og ligger ved Mirabellobukta øst på Kreta. Dette er et av de mest velrennomerte turiststeder, og har en passe smak av eksklusivitet. Her finnes det meste, og det er bl.a. dette som gjør stedet populært for alle aldersgrupper. 

 

Her kan man oppleve den ekte greske sjarme, man kan nyte varme sommerkvelder ved byens lagune ("Den bunnløse innsjøen"- som ifølge mytologien var badestedet til gudinnen Athene), eller på en av de mange kafeene langs havnepromenaden men man ser på båtlivet, man kan utfolde seg på de fine strendene (eks. Almirosstranden), eller besøke byens mange shoppingområder. I tillegg til dette har Agios Nikolaos mange fine severdigheter som eksempelvis en fin gamleby, et arkeologisk museum og diverse kulturarrangement. I Agios Nikolaos er det meste mulig men uansett hva man finner på så ligger alle forhold tilrette for en vellykket ferietur.


 

 

Amoudara

Amoudara

 

Ferieområdet Amoudara bare noen få kilometer fra byen Heraklion. Dette er et meget populært ferieområde ikke minst på grunn av den tre kilometer lange stranden. Som de fleste andre steder på Kreta så finnes også i Amoudara alle de fasiliteter som forventes, eller kanskje forlanges av dagens turister.

 

Her er det fine hotell, apartments kafeer, restauranter, shoppingmuligheter i alt fra små boder til store sentrumsforretninger. Selv om Amoudara i utgangspunktet kan virke som et travelt turistområde så er dette i realiteten et fredelig område som passer godt også for barnefamilier. Med kort vei til Heraklion kan man enkelt utvide mulighetene til storbyens tilbud, eller man kan benytte muligheten til å oppleve nærområdets severdigheter, eksempelvis det gamle palasset i Knossos.


 

 

Analipsi

Analipsi

 

Landsbyen Analipsi (navnet stammer fra byens kapell) er et lite, fint, stille og behagelig ferieområde som ligger bare noen hundre meter fra Makrigialos. Dette er et område som har mange fine hotell, fine barnevennlige strender og en koselig- og avslappet gresk atmosfære. Her kan man virkelig nyte et avslappet ferieliv med soling på stranden, shopping i byens hovedgate eller med god mat på en av de mange kafeer. For de som ønsker opplevelser og severdigheter så finnes dette i landsbyens nærområder med bl.a. palasset i Knossos, eller for den som ønsker å oppleve et pulserende natteliv så kan man ta en tur til feriebyen Hersonissos som bare ligger noen få kilometer unna.


 

 

Chania

Chania

 

Den nest største byen på Kreta ligger nordvest på øye og heter Chania (kaller for Hania på gresk). Dette er en hektisk men trivelig by med ca. 70' innbyggere, den er levende året rundt og den har et heftig natteliv.

      

Chania har et nydelig havneområde (kveldens samlingspunkt) med bl.a. gamlebyen som er omkranset av en gammel bymur, fascinerende greske små gater, skyggefulle parker, blomstrende hager, typiske greske basarer og den særenge greske sjarme. Alt i skjønn forening med det moderne og turistvennlige Kreta. Her kan man oppleve det meste, som eksempelvis bading på en av de mange fine kilometer lange strendene (eks. Stavros), vannaktiviteter av alle slag, shopping i små og store

forretninger, oppleve byens natteliv med barer- og diskotekbesøk, utflukter i naturområdene eller bare slappe av å nyte en velfortjent ferie. En av de mange attraksjonene i Chania er markedet som ligger midt i byen i en stor korsformet hall. 

     

Her er det liv- og røre, lukter- og farger, havets delikatesser som ligger side om side med alt man bare kan tenke seg av varer. I tillegg til dette har Chania andre fine severdigheter som eksempelvis de fine og godt bevarte venetianske, jødiske og tyrkiske kvartaler, den flotte venetianske kirken Aghios Frankiskos, byens arkeologiske museum, det maritime museum, sommerteateret og mye mer. Chania er også er godt utgangspunkt for utflukter og oppdagelsesferder på øya. 

Få steder ligger tavernaer- og restauranter med egne lekerom, og lekeplasser så tett som på strekningen fra Chania til Platanias. Her kan barna boltre seg mens man nyter en nydelig restaurantmiddag, eller en lang lunsj på en taverna. Det å ta med en barnevogn på restaurant er ikke noe problem, og dersom man kommer med en liten krabat er kelnerne på raskt pletten med barnestoler eller puter minsten kan sitte på.

De fleste småbarnsforeldre man snakker med på Chaniakysten er svært fornøyd med hoteller, restauranter og ikke minst lokalbefolkningens imøtekommenhet overfor små barn. 


 

 

Elounda

Elounda

 

Den lille fiskelandsbyen Elounda ligger på vestsiden av Kreta ved Mirabellobukta noen få kilometer nord for Agios Nikolaos. Elounda har en typisk gresk sjarme, et behagelig klima og er et fint feriemålfor den som ønsker å unngå turist mengdene på de store ferieanleggene.

 

 Strendene i dette området er fine, de ligger godt skjermet og de har (som andre steder) muligheter for de fleste typer av vannaktiviteter. Her finnes ellers små koselige kafeer som serverer både god mat og godt drikke som man kan nyte i sene kveldstimer.


 

 

Georgioupoli

Georgioupoli

 

Georgioupoli er en fiskelandsby som ligger ved ved deltaet til elven Almiros ca. tre mil øst for Chania, og har litt i overkant av seks hundre innbyggere. Dette er et ferieområde som passer for den som søker stillheten og kosen i et sjarmerende gresk område. Som i de fleste landsbyer av denne karakter er landsbytorget stedet der folk samles.

Her finnes koselige kafeer, små basarer og et trivelig havneområde. Ved Georgioupoli ligger Kretas lengste sandstrand, den starter ved munningen av elven Almyros og ligger i en samlet strekning på nesten 11 kilometer til byen Rethymnon. Obs: Ved sterke vinder kan det i dette området oppstå skumle undervannssttrømmer - disse varsles med flagg. I Georgioupoli finnes det gode transportmuligheter for den som vil besøke nærområdene og de nærliggende byer.


 

 

Gerani

Gerani

 

Gerani er en ferielandsby som ligger vest på Kreta. Her finnes en nydelig strand som er et par kilometer lang, hvor man kan utøve alle former for vannsport.

 

Denne stranden har fått tildelt EUs Blue Flag som er en bekreftelse på et strandområde med bra standard, vannrenhet og gode hygieniske forhold for besøkende. Området har fine hotell med alt det en turist kan ønske av fasiliteter. I Gerani finner man restauranter, kafeer, forretninger og ellers det man trenger for en vellykket ferie.


 

 

Heraklion

Heraklion

 

Heraklion (Iráklio) er hovedstaden, og den femte største byen på Kreta. For den som velger å legge sin ferietur til Kreta får sitt møte med øya på Heraklion. Det er på Heraklion som hovedflyplassen er plassert, og der er her hordene av turister først kommer før de "fordeler" seg videre til øyas forskjellige lands- og badebyer. Dette er en travel- og trivelig havneby med anløp av turist- og lastebåter og ferjer, men selv om byen er sjarmerende så er det ikke et sted som bør velges som oppholdssted når man er på Kreta (spesielt for den som ønsker å feriere under litt roligere forhold). Byen kan for mange oppleves som om den består av bare stein- og betong, men den den gir likevel en smak av middelalder.

   

Sett i det historiske perspektiv så har byens utvikling vært gjennom mange stormfulle perioder, og den har hatt flere navn. Som eksempler kan nevnes - Rabdh al-Khandak fra den perioden byen var en pirathavn og et av de største slavemarkedene i middelhavsområdet - Candia da venetianerne hadde makten - og tilbake til sitt opprinnerlige navn Iráklio (på gresk) etter at tyrkiske erobrere forlot byen rett før 1900-tallet startet.

   

Heraklion er byen med mange fine severdigheter og her finner man det arkeologiske museet som en av de mest besøkte severdigheter. For å kunne gi et lite inntrykk av hva dette museet inneholder så er det her satt opp en enkel beskrivelse: Museet består av et tyvetalls saler i en kronologisk orden hvor det i sal 1 er den nolittiske perioden (før de store palassenes tid - eks. Knossos) - sal 2 og 3 omfatter de gamle palassenes tid ( 1900-1700 fk.) - sal 4 viser de nye palassenes tid ( 1700-1450 fk.) - sal 5 og 6 har de siste fasene av palasskulturen i Knossos ( 1450-1400 fk.) - sal 7 viser ulike smykker og i sal 8 er det bl.a. utstilt den fantastiske rhytonen av bergkrystall som har flotte håndtak av krystallperler. Dette er bare noen smakebiter på hva man kan se i det arkeologiske museet.

     

I tillegg til museet finner man det store palasset Knossos - kirken Ajias Ekaterinis (ca.1400) - kirken Ajia Ekaterini - kirken Ajos Titos hvor det oppbevares et relikvieskrin som bl.a. inneholder hodeskallen til skytshelgen St. Titus (den første biskopen på Kreta)  - festningen Koules som består av 26 rom og med yttermyrer i festningen som har tre relieffer med de kjente Markusløvene som symboliserer den gamle venetianske bystaten (ca.1525) - og markedet i Odos. Heraklion er uten tvil en by man bør besøke når man er på Kreta.


 

 

Hersonissos

Hersonissos

 

Hersonissos ligger på østkysten av Kreta og har ca.5' innbyggere. Dette er en populær ferieby som kan by på de meste, for de fleste. Her finnes fine strender (mange med grus) med muligheter for alle former av vannaktiviteter, flotte hotell, restauranter, kafeer, shoppingmuligheter og et heftig uteliv.

   

Sistnevnte innbærer at Hersonissos er populært bland den ungdommelige garde og kanskje litt mindre populært for den som virkelig ønsker seg en rolig ferie - sommertid. (Utenom høysesongen er tempoet en del lavere og området kan da være mer egnet som et ferieområde og ikke et festområde). Stranden og strandpromenaden i Hersonissos er stedet for folk møtes. Her er det et yrende liv nesten hele døgnet, og det er stedet hvor "alle kjenner alle" og hvor amors piler er i full aktivitet. Hersonissos er et godt utgangspunkt for den som ønsker å utforske øyas severdigheter. Et lite stykke opp i fjellet ligger gamlebyen til Hersonissos som er verd et besøk, og det er forholdsvis korte avstander til steder som både Knossos, Heraklion og Diktigrotten.


 

 

Kalives

Kalives

 

Landsbyen Kalives med sine trange gater og fine torg ligger bare noen kilometer øst for byen Chania. Dette er en fredelig landsby som har litt i underkant av 3' innbyggere, med fine naturområder, olivenlunder, blomsterhager og en behagelig atmosfære.

   

Her finnes fine strandområder (to strender - med EUs Blue Flag) med et krystallklart azurblått vann og med en temperatur som kan behage de fleste. Dette er langgrunne strender som passer godt for barnefamilier som i tillegg ønsker seg en ferie utenom de hektiske- og overfyllte ferieområdene.


 

 

Kato Daratso

Kato Daratso

 

Kato Daratso ligger nordvest på Kreta. Dette er et meget fint område som gir en god mulighet for å kunne nyte en behagelig ferietur til Kreta. Her finnes (som på de fleste andre ferieområdene på øya) fine strandområder som innbyr til de fleste former for vannaktiviteter. Vannet er krystallklart med en nydelig blå farge, klimaet er behagelig, fasilitetene er mange, restaurant- og kafe tilbudene står i kø, shoppingområdene venter, og alt ligger tilrette for alle, for å virkelig kunne nyte livet under den greske solen.


 

 

 

Makrigialos

Makrigialos

 

Makrigialos er en liten fiskelandsby som ligger sør på Kreta. Dette er et område med en behagelig atmosfære som ikke har den store turistflommen, og det er et område som passer godt for barnefamilier.

 

Her finnes en langgrunn- og fin sand- og grusstrand, et nydelig havneområde, restauranter, kafeer, koselige forretninger, god mat, et meget behagelig klima og ikke minst mange hyggelige innbyggere (ca. 1'). I naturområdene bak byen som er godt egnet som turområde, finner man olivenlunder, appelsintrær, og valnøttplantasjer. 


 

 

Nea Chora

Nea Chora

 

Nea Chora er en del av byen Chania og ligger vest på Kreta. Området har del i den fantastisk fine- og lange stranden som går langs Chania-kysten. Dette er et behagelig- og rolig ferieområde med mange fine hotell- og apartments, og er et område som absolutt passer for barnefamilier.

   

Her finnes i tillegg fine naturområder som er egnet for både opplevelser og aktiviteter, her finnes (som mange andre steder på Kreta) store olivenlunder, vakre blomsterhager og hyggelige innbyggere.


 

 

Platanias

Platanias

 

Platanias er en populær- og mye besøkt ferieby nordvest på Kreta, og den ligger kun noen få kilometer fra Chania. Her finnes mange fine hotell, kilometervis med nydelige strender (med bl.a. EUs Blue Flag - som er en bekreftelse på et strandområde med bra standard, vannrenhet og gode hygieniske forhold for besøkende), restauranter, kafeer, diskotek, forretninger og mye mer. Dette er et område som kan tilby det meste. Som mange andre steder på Kreta har også Platanias sin gamleby hvor man kan oppleve godt bevarte bygninger, trange- og brolagte gater, fine- og velstelte olivenlunder, blomsterhager og ikke minst den ekte greske atmosfære.

 

Sentrum av Platanias er møteplassen for både innbyggere- og turister og de samles i de varme kveldstimene blir stemningen høy. Platanias er et sted som passer godt for barnefamilier, og det er et fint utgangspunkt for den som ønsker å utforske øya. Et lite minus er at fortauene langs hovedgaten i Platanias er så smale at det kan være noe problematisk for barnefamilier å ta seg fram med barnevogn, og stranden utenfor Platanias som ikke er like langgrunn som resten av Chaniakysten. Akkurat her er det bedre for de aller minste å bade i hotellbassengene. I sum er dette likevel et område som er svært godt tilrettelagt for ferie med de minste. 

Få steder ligger tavernaer- og restauranter med egne lekerom, og lekeplasser så tett som på strekningen fra Chania til Platanias. Her kan barna boltre seg mens man nyter en nydelig restaurantmiddag, eller en lang lunsj på en taverna. Det å ta med en barnevogn på restaurant er ikke noe problem, og dersom man kommer med en liten krabat er kelnerne på raskt pletten med barnestoler eller puter minsten kan sitte på. Tips: Platanias Palace er en restaurant som av mange beskrives å ha den med den beste maten i Platanias. Her er det ikke eget lekerom for barna, men restauranten har tette rekkverk, slik at ingen (av de små) kommer seg ut. Det er stor plass mellom bordene, så smårollingene som vil ut og løpe har nærmest et helt dansegulv for deg selv.


 

 

 

Rethymnon

Rethymnon

 

Rethymnon ligger på en smal halvøy på nordkysten av Kreta. Byen som har litt i overkant av 30' innbyggere er et populært feriemål for bl.a. mange skandinaver. Rethymnon er regnet som et av de beste ferieområdene på Kreta. Her finnes det enhver turist kan ønske seg med eksempelvis flotte strender som alle kan tilby de fleste former for vannaktiviteter (en av disse strendene er over en mil lang), klart vann, en behagelig temperatur, mange fine hotell som ligger i gangavstand fra byens sentrum, gode shoppingmuligheter, restaurante, muligheter for opplevelser- og aktiviteter, gamlebyen med smale gater- og smug, og mye mer.

   

  Byen har et fint- og travelt havneområde som er en samlingsplass for både fastboende- og turister. Her kan man nyte livet med god mat og godt drikke mens man slapper av og beundrer utsikten. Rethymnon har også sin gamleby med trange stenlagte gater, små basarer mange fine severdigheter og en ekte gresk sjarme. For den som ønsker å benytte noen dager av ferien til utflukter så kan det anbefales å besøke palasset på Knossos, det arkeologiske museet som ligger i Heraklion, Samariakløften og vulkanøya Santorini.

Samariakløften eller Samariaravinen er en liten dal med bratte sider dannet i løsavsetninger eller fjell ved elveerosjon. Denne ravinen som er et meget populært turistmål er 16 kilometer lang i tillegg må man gå ca. to kilometer fra ravines slutt frem til landsbyen Agia Roumeli. På det smaleste er ravinen bare 3.5 meter bred, og på det bredeste er den ca. 400 meter. Klippeveggene er flere steder nesten 1000 meter høye. Når man går i ravinen så starter man på en 1250 meters høyde og ender ved havet i Agia Roumeli. En ravinetur tar ca. fem timer effektiv vandring.

   

Det finnes toaletter langs hele ruten (et ben på hver side av hullet typen). Turene er guidet og koster ca. 40 euro ved bestilling gjennom reiseselskapet eller 20 euro for buss hvis man kjøper billett i et offisielt turistkontor og tar til takke med engelsktalende guide, samt 5 euro for ferge til Hora Sfakion, og 5 euro for inngangsbillett til ravinen. Ravinen er åpen hver dag fra mai til oktober. De fleste som går i ravinen starter turen om morgenen, men hvis man venter til tolv-tiden er det færre folk, men da må man beregne o overnatte i Agia Roumeli fordi man ikke rekker siste kveldsfergen derfra. Det anbefales å ikke ta denne turen midt på sommeren på grunn av den trykkende heten. Husk riktig fottøy.


 

 

Stalis Malia

Stalis / Malia

 

Stalis (beskrives noen ganger som Stalida) og Malia er to byer på nordkysten av Kreta som ligger ganske nær hverandre (to kilometer), og som med tiden har vokst sammen til et område. De beskrives i de fleste sammenheng som Stalis/Malia. Innbyggertallet er samlet litt i overkan av 12'. Stalis/Malia er et meget fint ferieområde og oppfyller de fleste av turistenes ønsker.

 

 Her han de eksempelvis skryte av å ha en sandstrand som er over fire kilometer lang, nydelige badeviker hvor man kan "være litt for seg selv",  alle former for vannaktiviteter, severdigheter som bl.a. funnstedet av flotte kongepalasset øst for Malia som representerer samme tidsepoke som Knossos og mye mer. Her er det bare å velge og nyte en velfortjent ferietur.


 

 

 

 

 Vi ønsker deg en god ferie !

 

AltomFerien.no er en nettside som er tilpasset brukernes ønsker for informasjon, en nettside som er enkel i bruk, og en nettside hvor man på enklest mulig måte kan knyttes opp mot ferieleverandører innen de mest aktuelle kategorier. All informasjon som er gjengitt på sidene er innsamlet og systematisert etter beskrivelser fra bl.a. de enkelte land- og byers turist/informasjonskontor og andre informasjonskilder verden over. AltomFerien.no kan med dette som bakgrunn ikke gi en total garanti for innholdets korrekthet og kan ikke på noen måte påta seg ansvar dersom enkelte opplysninger ikke er korrekte. AltomFerien.no fra sier seg herved alt ansvar for oppståtte feil, eventuell mistolkning og / eller tap, skuffelse eller skade som følge av bruk av den informasjon som er gjengitt på sidene. Bilder er egenproduserte, annonsør- og picsearchfoto og med kilder fra de respektive linkområder.

Alt innhold på AltomFerien.no er beskyttet med opphavsrett ©